Jeg kan bookes til foredrag og personale teambuilding i vuggestuer, børnehaver, på skoler og biblioteker.

I er naturligvis altid velkomne til at ringe og få en snak om, hvad i har brug for og hvordan jeg matcher det.

Kontakt mig direkte på 26819336 eller mail: kickanandersen@hotmail.com. 

Læs omtale af mine foredrag i bladet Stay

Scroll ned og læs om mine foredrag

Danmarks lykkeligste børn

– din GPS i forældrerollen og børneopdragelsen

Om børn, børn og børn. De virkelige, levende, rigtige børn – og deres forældre. Sådan som de er i virkeligheden og sådan som det lykkes.

Beder dit barn selv om at komme i seng? Få børstet tænder? Slukke computeren? Nå, Ikke? Har dit barn svært ved at tale ordentligt? Krav? Udholdenhed? Hvad gør man?

Det kan være nemt at miste orienteringen i hvordan du bedst sikre dit barn de færdigheder og kompetence, der skal til for at leve et godt liv. Der er svar. Og det er os forældre der skal udføre missionen. For børn har egentlig bedst af bare at holde fri.

Relevant for børnehaver, børnehuse, oplysningsforbund og skoler (1-6 kl.).

Når man bliver mor

Rent konkret kaldes man “mor” fra barnets ankomst til verden. Men i virkeligheden er udviklingen af moderskabet en lang rejse fra undfangelse, til år ind i barnets levetid. Denne udvikling ændre grundlæggende mentale indstillinger i vores måde at prioritere på, samt opleve og føle på.

Især henvendt til barselsgrupper, biblioteker og barselscaféer.

Teambuilding

Henvendt til personale i vuggestuer, børnehaver og skoler. Personalestørrelse op til 15 medarbejdere.

Har personalegruppen brug for at rykke tættere sammen? Se hinanden i et andet lys? Få bugt med et dårligt arbejdsmiljø? Få klarhed over hvilke kommunikationsmønstre der er ødelæggende for det gode samarbejde?

Jeg arbejder emotionelt med større grupper og deres fastlåste billeder af hvordan tingene er. Som PREP-leder er jeg også klædt på til at vejlede i hvilken kommunikation der er nedbrydende og hvilken der er opbyggende.

Ring for en snak om hvordan.